Frans Glorie

Over FGIC

Sinds 2010 ben ik actief als zelfstandig (ZZP) IT-projectmanager. Basisopleiding: VWO, HBO Informatica, MSc in Knowledge Engineering. Ik heb ruim 15 jaar ervaring als project manager, veelal in een internationale setting. Ik beschik over recente certificeringen voor Programma Management (MSP, 2009) en Project Management (Prince2, 2012). Ook veel gewerkt als software ontwikkelaar, eerst professioneel, later als hobby. Naast veel ervaring met alle Microsoft-producten werk ik veel met open source producten: Linux (vooral Fedora), Apache, PHP, Mysql, Mythtv.

Contact »

Frans Glorie IT Consultancy

Klanten

De meeste ervaring heb ik opgedaan als consultant bij CMG en later Logica. Sinds 2010 ben ik actief als ZZP'er. De projecten waren vaak in de industriesector (bijvoorbeeld KLM, Shell, NAM, Canon, Cargo Service Center), detailhandel (Ahold, Bijenkorf, HEMA, Praxis) of in de financiele sector (via internet bureau Virtual Affairs bijvoorbeeld bij VGZ, De Lage Landen, Legal & General, Pensioenfonds Horeca & Catering).

(418) 613-9115

Prince2

Projecten

Doorgaans leid ik software development projecten met een team van 6 tot 15 specialisten. De laatste jaren manage ik vooral projecten om een nieuwe website voor klanten te maken. Soms gaat het dan puur om een moderne front-end, maar vaker moeten er ook koppelingen worden gemaakt met een bestaande back-end of moet er een datawarehouse worden opgezet waarin data uit verschillende bronsystemen wordt verzameld. Daarnaast heb ik projecten geleid in de HR/MD/Talent-sector; pakketimplementaties en aanpassingen van een standaard pakket. Tenslotte heb ik ervaring met ontwikkeling van management informatie systemen en operationele systemen.

Contact »


Wat kan ik voor u betekenen?

In de eerste plaats ben ik natuurlijk in te zetten als IT-project manager. Maar doordat ik een 'technisch hart' heb en goed op de hoogste ben van de laatste ontwikkelingen in de IT, ben ik ook goed in staat om te adviseren, om een roadmap voor bepaalde ontwikkelingen op te stellen of om het oplossen van complexe technische problemen te coordineren.


Contactgegevens

Neem gerust contact op om te bespreken of ik iets voor u kan betekenen. Ook voor het checken van beschikbaarheid, bespreken van samenwerkingsvorm, etc.

tyrant flycatcher